3 årsen

Idag är det 3 årsen min underbara mormor försvann och lämnade oss här ensamma. Det kom som en chock för mig. Hade aldrig förlorat någon så nära förut. Och jag var 11 år gammal. Men för att vara så liten tog jag det ganska bra. Men saknaden är fortfarande kvar. Men så dagen idag ser ut såhär :

Först åka till stan och handla piercing med syster. Sen vid 5 ska vi till kyrkogården och tända ljus för mormor. Efter det ska jag träffa mina kompisar och ha kul. Partaj och sånt ithink. Måste också göra något roligt idag istället för bara sitta inne. Puss :D

Konfa

Nu sitter jag på konfa med ellen & hanna sen andra idioter. Vi kollar på någon Jesus film, riktigt dålig. Slutar om 35 minuter. Så det är ganska drygt Ska snart pierca min navel igen. Typ nästa vecka!


Mobilen

Eftersom jag inte haft tillgång till någon data så laddade jag ner appen till min lur, så jag skulle kunna blogga i min lur, men det verkar som inte mina inlägg kommit upp. Synd för mig då!
Berättar imorgon vad jag gjort i helgen!


Dag 03 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar är några som jag verkligen kan tacka. Utan dom hade jga ju inte funnits om man kan tänka så?
Nej, men ärligt så är dom bäst. Har lika brakontakt till båda två, Fast när det gäller privata saker är det ju mamma oftast. Har inga ord som går att beskriva dom, Helt obeskrivliga!



Dag 02 – Min första riktiga kärlek och förhållande

kärlek & kärlek. För mig är kärlek ingeting. Eller har aldig haft ett riktigt förhållande, för har aldrig varit den personen som velat gå in i ett föhållande, och sedan vara fast. Killarna jag känner vill jag endast bara vara vän med. För det som händer när det tar slut är att man aldig snackar med han längre, och då förlorar man någon som tillhört en några veckor tidigare, inte sant?
Men jag har kärlek till annat, te.x min vackra & underbara familj! Det är guds vackraste gåva, verkligen! Hade ju inte klarat en enda dag utan hela min familj. Men har också kärlek till fotboll. Som sagt är jag inte ett fotbolls proffs, men fotboll känns... .. ehm ja så underbart. Man kastar bort allt och bara springer och har samtidigt roligt, eftersom min lag är så sjukt underbart, nästan alla hör ihop. Och samtidigt som man får smällar och allt, så kommer det alltid vara så j'vla underbart.
Men folk tror oftast att kärlek bara är när en kille och en tjej är tillsammans, men kärlek kan vara allt. Det harja lärt mig. Du kan t.o.m ha kärlek till din stol. Det låter helt fuckt, men det är faktiskt sant.



Dag 01 – Om mig.

Jag heter Amina Alicia Jarny, men jag använde mig aldrig av Alicia, tycker inte riktigt om det namnet, men same shit. Jag föddes mitt malmö den 16 mars 1997, vilket innebär att jag är 14 hela år. Jag bodde i malmö/lindänegn tills jag var 5 år, efter det flyttade jag hit jag bot just nu, i lilla Bara. Jag bor tillsammans med mina gifta föräldrar och mina 4 syskon, och jag älskar hela min familj. Jag gå fortfarande i gundskola här i Bara och min skola är verkligen en bra skola. Jag är ganska ung och har hela livet framföt mig, och jag vill bli polis eller barnmorska som vuxen. Många av mina kompisar vill bli frisör, men det absolut ingeting för mig. Jag är väldigt envis, ska alltid ha rätt. Jag har aldrig åkt flygplan eller varit utomlands föutom danmark då. Jag spelar också fotboll i Husie if. Och dä ha jag bara spelat i 10 månder ungefä, och innan jag började dör splade jag i Skabersjö if. Fast jag lägger inte ner all min tid på fotbollen fö rjag fokuserar mer på min fotboll. Jag jobbar cokså överallt typ. Älskar att jobba, så¨därför jobbar jag typ hela min sommar varje gång. Jobbar på tivoli, cuper och ibland på max hamburgare. Och har även varit skräpplockare på amlmöfestivalen och gör ju det endast för pengar! Jag älskar tacos och inns absolut inget bättre än det. Min bästavän heter Louise Olsson och hon är världens bästa! Har kännt henne sen vi var ganska små, vid 9 års åldern kanske. Jag är inte hel svensk, min mamma är halv arab vilket betyder att jag är 25% arab.
Men tror ni vet ganska mycket om mig nu!


Let's do this

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första riktiga kärlek och förhållande.
Dag 03 – Mina föräldrar.
Dag 04 – Det här åt jag idag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag idag.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick.
Dag 09 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – 5 sanningar om dig själv.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Min favoritbild.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – 4 kända förebilder.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – En eller flera bilder på dig som liten.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Den här dagen för exakt ett år sedan.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.
Dag 31 – Vad gjorde du igår?

söndag

Just nu ligger jag i sängen och kollar jersey shore och lyssnar på newkid samtidigt. Är sjukt trött så ska snart förmodligen gå och lägga mej. Men idag var jag i kyrkan med Hanna, fyfan vad tråkigt. Eftersom jag ska konfimera mig så måste man samla poäng. Och vilket betyder att man måste gå på såna gudstjänster. Så har ja 1 poäng nu och kommer nog ite bli fler, och man måste ha 16, haha.
Men nu ska jag kolla klart på jersey shore, de är slut om 3 min,
Peace!

helgen

frdag : var i skolan som vanligt, sen efter skolan stack jag till svedala och träffa bästavän. Sen vid 8 stack vi ut och gjorde inte så mycket. Typ vi träffade typ lite folk och var lite med dom sen vid halv 11 stack vi in för det var minus grader ute.
Lördag ; Jag och louise vaknade vid halv11, sen stack vi till malmö & shoppade lite. Sen så när vi kom hem till louise så skulle vi cykla till mc, så började det ösregna. Så när vi kom fram till mc så var vi helt blöta, och vårt smink hade runnit. Men så var vi där tills det slutat regna sen stack vi hem. Sen vid 7 tiden tog jag bussen till klågerup sen hämtade min papi mig  där. Sen gjorde jag inte så mycket när jag kom hem.
Och nu sitte rjag här framför datan i pyjamas och ska snart gå in i duschen. peace!

hemma

Kom precis hem. Det var sjukt drygt men same shit. Så idag ska jag inte göra ett piss. Ikväll bli det väl träning som vanligt. pussen :D


djurpark..

Just nu sitter jag i bussen påväg till djurens park som min lärare kallade det. Men så sitter mina konstiga kompisar & sjunger och dansar. Typ 40 mil rolös vi är framme, sejs!

djurpark..

Just nu sitter jag i bussen påväg till djurens park som min lärare kallade det. Men så sitter mina konstiga kompisar & sjunger och dansar. Typ 40 mil rolös vi är framme, sejs!

hemma

Kom nyss hem. Har absolut inget att göra så kunde blogga lite. Hejdå

söndag

Just nu sitter jag och lyussnar på mohmbi. Min kusin stack nyss. Så nu ska jag städa mitt rum sen ska jag iväg. MAAAAAAARACA!
Senaee ikväll ska jag inte göra något speciellt. Sen på tisdag ska jag till skånes djurpark för första gången i hela mitt liv. Ska dit med min klass och massa andra, haha.
ciao!

bilder!





lördag

Efter matchen idag stack jag till stan med min kusins tjej. Va där typ till 5. Sen stack jag till lindängen. Sen kom min pappa och hämtade mig vid 6. Sen vid halv 7 kom min kusin lizette. Vi gjorde inte så mycket. Typ bara gick runt i bara lite sen stack vi hem till mig igen. För det fanns inget att göra. Så nu sitter vi här. Imrogon ska vi förmodligen till stan & shoppa lite. Ha det bra!

Match

Nu sticker jag till husie för att spela match, sista seriematchen, puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu