Min tjejmiddag

Hade tjejmiddag igår, eller det blev ingen tjejmiddag, haha. Men iallafall så blev det en riktig lyckad kväll med mina underbara nära vänner. Fick riktigt fina saker av dom också. Idag hade jag vuxna som skulle fira mig, så harv varit fullt upp hela dagen. Imorgon har jag match mot bk vången. Nu ska jag kolla film sen ut och köra mopeden.

Lördag

Det är en ganska dryg lördag, ligger i min säng och sjukar mig. Men tänkre berätta vad jag fick igår. Eftersom jag fyllde 15 så fick jag moped och körkort, sen fick jag iphone 4s som kommer någongång nästa vecka. Ska fortsätta planera min tjejmiddag som jag ska ha på lördag nästa vecka!

MIN VÄN!

En av mina närmsta vänner tjatar att jag måste skriva om henne på min blogg, så här kommer mitt inlägg till henne, trots att det är hon som ska skriva det till mig, eftersom det är min födelsedag, men men!
Matilda Regina Paulsson är världens finaste och bästa vän och finns alltid vid min sida. Vi lärde känna varandra genom vänner i think. Har kännt henne ungefär i 1 år om jag minns rätt. Men lite fakta om henne. Hon är 14 år och fyller snart 15. Hon bor i husie/videdal där någonstans, exakt minns jag inte. Hon spelar i LdB, alltså fotboll för er som inte fattar. Men hon är en sprallig tjej och har ett gott hjärta. Hon har precis blivit singel och söker då en pojkvän som är likadan som henne. Det enda som betyder något är hennes kläder och fotbollen. Samtidigt vet jag att hon älskar skolan! Så stämmer detta in på dig, tveka inte! Skriv till henne direkt, hon behöver någon som tar hand om henne. Hon hatr utseendet som en modell och kropp som en topmodell.
Nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva, hon är helt enkelt bäst!
tryck på bilden så kommer di till hennes fb!

my birthday!

Idag är det äntligen min dag, bara min faktiskt! Ska spendera den med min underbara familj och äta god mat. Blir även kvällsmys ikväll. Nu ska jag vänta på att min pappa ska bli klar, sen stciker vi till burlöv! :D

FOTBOLL

Sitter i mitt rum och kollar när Real Madrid spelar. Just nu står det 1-0 till världens bästa lag. Detta tar dom lätt. Imorgon är det torsdag och har bortamatch mot Höllviken. Ganska viktig match, så hoppas vi tar det. Vinner vi så blir det diekt kvartsfinal. Ska snart ta min B&J glass och kolla BB tillsammans med mina föräldrar som har 16 år tillsammans imorgon. Det som är coolt att jag egentligen skulle föddas den 15 mars 1997, och mina föräldrar blev tillsammans den 15 mars 1996. Efter 1 år och 1 dag kom lilla jag. Så mina föräldrar fattade ju direkt eftresom dom blivit tillsammans att det skulle vara dom föralltid!

Modell bilder

Här kommer lite andra bilder jag inte lagt upp förut.
jag och min kusin

at home

Kom nyss hem, kollar på MTV. Har verkligen ingen lust att blogga. För vet inte vad jag ska skriva om. Fyller iallafall år på fredag. Jag blir äntligen ett år äldre, haha. Och får också moped. :D

..

Över vida oceaner
emot fjärran horisonter
över hav och kontinenter
genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra

Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra

Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band

Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va

Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser 
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
JAG SAKNAR DEJ MORMOR!
Du är den, jag kunde va

Hemma

Jag orkar inte blogga idag, återkommer imorgon.

Halmstad

Vaknade bredvid louise vid 12 imorse eftersom jag skulle ha en konfa grej i svedala. Det var över många folk där och riktigt varmt. Trodde jag skulle dö. Vi började med att samlas i en kyrka sen skulle vi till en gympahall och lyssnade på Behrang Miri som berättade sin historia om flykten till sverige och om rasister och massa annat. Sen efter det skulle vi kolla musikal. När vi satt i gudstjänsten var jag tviungen att sticka eftersom min mamma ringde mig och sa att vi skulle till halmstad och att dom var utabför. Så det blev snabba muggar och åkte till halmstad. Så nu sitter jag här i halmstad och det är party, sjukt nice!

Svedala

Precis duschat och sitter kollar på big brother. Imorgon ska jag till svedala för sån turnering från 20:00-02:00 så får se om jag bloggar då eller om jag somnar, haha! Nä men sen på lördag har jag konfa sak i svedala också, så blir väl att sova hos bästis. Nu ska jag kolla bb, puss!

sådär gammalny bild!


the boy who...


DISS

Just nu hatar jag telenor, arh. Min telefon har inte funkat på hela dagen typ pga av deras fel data fel. Riktigt drygt att inte kunna smsa, ringa eller surfa. Jag kan bara ta emot sms och svara när någon ringer. Jag som alltid tyckt telenor varit bäst. Men ibland gör dom väl fel som andra abonnemang. Så om ni smsar mig och inte får svar tillbaka så vet ni!
bild sen julas!

Angående min fest

Har fått jätte många frågor ang min fest. Allting var planerat, skulle ha den i lindängen och lokalen var fixad. Så satt jag och funderade på vilka jag ville skulle komma typ. Sen när jag loggar in på fb frågade jätte många mig om dom fick komma. Och det var folk jag aldrig snackar med, och självklart sa jag nej och då blev dom riktigt sura. Och jag pallar inte att folk ska bli sura för sånt. Jag ska ha en fest för att fira mig, och eftersom jag inte dricker kommer det inte vara dricka där, men iallafall så påväg hem från träningen igår så snackade jag med min far ang min fest och sa att jag inte ville ha en lokalfest. Jag ville hellre ha det nästa år. Så bestämde mig för att ha en liten "fest" hemma hos mig själv där jag kommer bjuda in lite folk och ha kul. Där kommer bara mina närmsta förståss få komma. Så ni kan sluta fråga om ni får komma och allt.
Men jag lovar att någongång i mitt liv ska jag ha en fett fest där alla får komma, men inte denna gången!

Big Brother

Just nu sitter jag och kollar Big Brother med mina föräldrar. hejdå!

Tisdag!

Har inte bloggat för har inte pallat. Men iallafall sitter jag och kollar bigbrother live med Liam. Ikväll blir det träning på bäcka, vi tränar på en grymt liten yta. Men jaja, nu ska jag fortsätta kolla bigbrother, ses!

Min mormor

Kollade lite bilder och såg en massa bilder på min mormor som gick bort 2008. Kändes hur mina tårar fylldes och hur dom rann ner jag kollade igenom bilderna på henne. Kollar på dom om & om igen. För jag saknar henne så otroligt mycket. Snart gått 4 år och känns som vi träffades igår. Du skämde bort mig så otroligt mycket. Det var alltid vi 2. Bodde alltid hos dej fast jag alltid tyckte det var läskigt. Jag var ungefär 10 år och minns så väl dina regler. Jag fick aldrig öppna dörren om det knackade hemma hos dej. För det kunde vara en inbrottstjuv, fick knappt gå ut på gården för att en kille hade blivit skjuten utanför din port. Men även det bra tillsammans med dig. När jag vaknade på morgonen i din säng ropade jag på dej och du kom. Du la dig bredvid mig i sängen och varje morgon kurrade min mage. Vi låtsades att den pratade med oss. Du hade alltid yogi hemma. Det åt jag alltid hos dej. Minns också att vid 11 gick vi ner till busshållsplatsen och tog buss 8, för den gick till mobilia. Varje gång vi var där fick jag alltid något. Du var min bästavän och mådde alltid så bra tillsammasn med dig. Men du var även speciell. Du blev sjuk innan jag föddes, men du ville få se dina barnbarn.
Minns dagen du lämnade oss. Vi hade ringt dig som en galning men du svarade inte, jag var sjuk denna dagen och skulle egentligen sovit hos dej. Vi hittade dig i din lägenhet. Men jag förstår att gud ville ha tillbaka sin finaste ängel. Men det var för tidigt. Du hade precis klarat cancern och den var borta från din kropp. Du var så glad. Men du har gått genom mycket. Önska jag någongång fick se dig eller höra din röst. Vi har hängt in din jacka i vår garderob och i dina fickor finns fortfarande dina papper som du snyttit dig med. Din doft kommer ganska ofta i mitt rum, och då ler jag. Eftersom jag vet att du är med mig. Du är min ängel som skyddar mig, det hhar jag märkt.
Jag saknar dej så hemskt mycket och längtar tills vi ses, min finaste mormor Gun-Inger! <3<3






begravningen..

10 sanningar om mig

1. Jag är lättlurad, typ alla kan lura mig.
2. Jag kan bli sur för ingeting, och då menar jag sur!
3. Fyller 15 om 13 dagar.
4. Jag vill göra min familj/släkt stolta över mig.
5. Har aldrig haft seriöst förhållande
6. Har 4 syskon.
7. Jag är arab och svensk.
8. Älskar att lära känna nytt folk.
9. Jag växte upp i lindängen
10. Jag är ganska känslig, och tar åt mig av det mesta, fast jag inte visar det. Kan börja gråta för ingeting...

Mys dag med syster!

Idag har jag spenderat hela min dag tillsammans med min lillasyster. Vi stack till stan vid 1. Vi shoppade lite och jag betalade allt, gud vad snäll jag är. Men sen kom Matilda och va lite med oss och så stack vi till espresso house och käka där. Tog bussen hem vid 6. Sen så när vi kom hem så gjorde jag och min syster ansiktsmask. Luktade choklad, haha. Imorgon ska jag mest bara ta det lugnt!

..


Kusin imorgon.

Just nu sitter jag och kollar Big Brother. Har precis pluggat gloser. Imorgon ska jag till min kusin i husie och sen typ softa där, ska shoppa lite också, om hon vill följa med.
Hejdå! :D

@ SCHOOL

Sitter i skolan nu i vårat lilla rum helt ensam, sån forever alone. Börjar typ om en halvtimme. Gjorde precis ett prov som gick perfekt. För är man lika smart som mej så är man bäst. Men iallfall så hade vi håltimme imorse, hade jag vetat det hade jag sovit istället. Men ikv blir det träning & hoppas på att min lön har kommit, måste shoppa! Nu finns det inget mer att skriva om. SES"

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu