Facebook

Tog nyss bort min facebook, och ska se hur länge jag kommer klara mig utan den. Tror jag kommer aktivera den nästa vecka. Men iallafall så kommer ni kunna följa mig här på min blogg istället. Varför jag tog bort den är för att jag ska se hur länge jag klarar mig utan den. Kommer inom kort tid göra ny, där jag bara kommer ha dom närmsta och mina vänner där. Har liksom över 1500 vänner på min fb, och orkar inte sitta och rensa varenda en. Så kommer bara acceptera dom närmsta!
Så nu snart gör jag ny fb och använder bara den, nej nu ångrar jag mig! Jag gör en ny nu direkt istället. puss!

konfa

Kom precis hem och ska snart till konfa. Var hos tandläkaren imorse, hade perfekta tänder! Nu måste jag sticka, ha det fetast!

Weheartit


Big Brother

Kom nyss hem från träningen och har precis duschat och nu väntar soffan på mig. Imorgon ska jag till Tandläkaren, hatar verkligen det. Tycker det är läskigt när folk pillar i min mun.. Men undra vad dom kommer säga om min piercing, hm.. Men nu ska jag kolla Big Brother och se när Hanna W skämmer ut sig ännu mer!
min "lilla" familj, saknas bara pappi!

Shoo bre

Filmen 'Shoo bre' var helt okej film. Finns ju bättre filmer såklart. Det var lite överdrivet med spåket. Såna efterblivna wannabe flyktingar. Dom pratade ganska roligt. Tyckte dom skulle tagit skåningar, dom har mycket snyggare dialekt om man ska snacka 'shoo bre' "språket". Snart börjar Big Brother!

Modell

Igår hade jag fullt upp så hann inte blogga. Hade iallafall sjukt roligt. En stylist och en fotograf kom hem till mig och fotade mig och en massa andra folk. Det blev väl några bra bilder. Kommer senare bilder, vi får se.
Men iallafall ska jag snart till entre och kolla bio med Jannica, vi ska kolla Shoo bre. Hoppas den är bra, men dom flesta säger det. Ska fixa klart mig nu, ha det!



21 dagar kvar!

Ville bara säga att om 21 dagar fyller jag år och då blir de... fest hos amina, taggar som fan. Fyfan, känner på mig att min födelsedag kommer bli lyckad, men vi får se! Ha det fetast och glöm inte säga grattis till mig!

vellinge

Kom nyss hem från vellinge, har varit och badat där. Fast jag som är en badkruka badade bara i bubbel poolen. Idag händer inte så mycket, ska plugga lite nu. Imorgon ska jag till min kusin i staffanstorp igen, sen så ska vi vara modeller på lördag.

pinsamt!

På weheartit så skulle jag lägga ut en bild, så kopierar jag texten och allt. Sen så skickar min pappas kompis ett sms till mig som då skulle till min pappa, så jag tror jag kopierar texten och ska skicka till pappa, så får han det jag skickade in till weheartit, och såklart så tror min pappa att den skulle till ngågon kille, så otorligt pinsamt! Han fick sig säkert ett gott skratt, haha!

"liten" amina

Asså nä, jag dog nyss. Här var jag typ 11-12 år, men tycker jag ser ut som 15 typ. Jag var iaf brun och minns den dagen mycket väl. Jag hade precis kommit hem från mitt sommarjobb och klockan var typ 2 på natten. Saknar dessa tiderna faktiskt..

..


Modell

Har äntligen fått en ny data. Fick en data i julas men den gick sönder så vi lämnade in den, sen så nu har jag fått en MacBook. Fyfan säger jag bara, dom är riktigt grymma!
Men iallafall så spenderade jag dagen i malmö igår och shoppade. Hittade ett par skor, öronhänge och en skit snygg blus till lördag då jag ska vara modell. Kommer bli sjukt roligt. Sen efter jag shoppat så stack jag till staffanstorp och sov där. Sen idag vet jag inte vad som händer. Väntar på att min sjukgymnast ska ringa mig.
Men jag lovar att uppdateringen kommer bli mycket bättre nu!

Fredag

Såhär har min fredag sett ut.. : Sovit, sovit och sovit. Och imorgon blir det sova sova och sova. Sen på söndag är det match mot LB07. Nämen, nu ska jag kolla film. Ha det!

Torsdag

Har inte varit i skolan idag för har huvudvärk. Har haft det ett tag nu. Ska bara gå hos en sjukgymnast nu, kulkul! Men iallafall vill bara blogga något snabbt och hålla bloggen uppdaterad!

Tillbaka

Varför jag haft bloggpaus är för att min dator har gått sönder, och det är krångligt att blogga genom min telefon. Men iallafall så somnade jag på toaletten inatt. Vaknade upp och såg att jag däckat på toaletten efter en jävlig natt. Jag mår absolut inte som jag förtjänat! Men senare idag vid 2 stack jag och pappa till hans kompis för att lyssna på högtalare, så sen när vi skulle sticka hem så går det 3 fria hästar mitt på vägen. Så vi får ringa polisen och det blir helt kontigt. Vi fick stanna all trafik och sen kom det 2 tjejer som hjälpte till. Vi höll nog på med dom i 2 timmar minst. Imorgon har jag match. Nu spelar jag inte i ett f15 lag längre, tydligen så när jag varit sjuk har vi (f15) slagit oss samman med våra damer, så nu kommer fotbollen bli ännu hårdare, kommer lära oss spela på ett helt annat sett.


Bloggpaus

Nu tar jag bloggpaus tills lördag eller söndag. Vi hörs då!


träning

Har precis bakat kanelbullar och väntar på att dom ska bli klara. Sen blir det träning. Ganska kallt men jag överlever nog. Har inte mer att berätta, ha det!

Söndag

Har inte bloggat idag för har varit i Malmö hela dagen. Började med att jag vaknade vid 10 ungefär, sen typ tog det chill och fixade mig. Tog bussen vid 12 och mötte sedan upp min Mikaela i stan. Vi stack till Entre och softade där. Träffade även på Pattewh och hans kompis på entre, så chillade på bk med dom. Sen vid 6 kom Mikaelas pappa och hämtade oss så stack vi till henne. Sen så gjorde vi inte så mycket, typ stack till coop och köpte godis. Vid halv 9 kom min pappa och hämtade mig och nu sitter jag här och kollar wallander. Är övertrött så ska snart lägga mig ithink. Bilderna från idag kommer när mikaela pallar skicka alla 105 bilder!

blond amina.

Satt och kollade igenom lite bilder på min gamla data, och gissa vad jag hittar.. Jag hittar en bild sn 2008 när jag var blond. Jag saknar mitt blonda hår sjukt mycket. Har beställt tid nästa månad innan min födelsesdag att klippa det och göra det blond. Blond amina är tillbaka!


bilden är från min mormors begravning.
från vänster min kusin Maria, min kusin Alex, jag, min bror Liam och min kusin Micke.
Detta är typ 3 av mina 46 kusiner, haha!


true!


Lördag

Vaknade av att min pappa satt nedanför min trappa och dj'ade lite till ikväll. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. Får se vad som händer sen. Imorgon ska jag till stan och träffa kusin och shoppa lite, ithink. Just nu sitter jag och lyssnar på Christina Aguilera och snackar med folk från mitt lag. Vi ska liksom övertala våra tränre att åka dit detta året igen. För vi fick nyss reda på att italienarna också skulle dit. Och vi alla i laget vill träffa dom.



vissa från mitt lag och italienarna!

Godnatt!!

Ligger i min säng & ska sova nu. Har ont i hela kroppen & fryser som f*n. Får se vad jag hittar på imorgon. Bjuder på bilder från min lur!!


This is me!

image description

fredag

Sådär lagom trött tjej efter en lång dag i Skurup..




måste bara erkänna att dessa bilderna var fett gulliga!

Bilen

Just nu sitter jag i bilen påväg till Skurup för cup, ska bara kolla. En fredag och jag ska kolla cup, hmm.. Nä men valde själv att följa med dit faktiskt. Vet inte om jag kommer palla blogga när jag är där, men vi ser! Skönt att det är helg nu, och längtar tills min lön kommer så jag kan shoppa loss, känns som 306826363 år sedan.


REVENGE

Har precis duschat efter en lagom härligt fys träning. Skönt att få ut all sin ilska. Sitter nu och kollar revenge-repris och funderar hur mitt nya rum ska se ut. Ska byta med min bror så jag får ett mindre rum, har ganska stort nu. Men vill ha litet rum istället, mycket mysigare enligt mig! Nu ska jag kolla klart revenge och sedan bädda ner mig i sängen, blir en lång dag imorgon!

Träning

Var inne på min blogg innan och såg att mina rubriker inte syns, ska ändra det senare när jag har tid och allt. För ska snart till träning. Vi ska ha fys hela träningen ungefär. Men hoppas vi får lira lite också, det som är bra är att vi ska träna inomhus. Ska snart börja fixa mig och sånt. För snart kommer dom och hämtar mig!

tattoos

Tycker det är snyggt med någon text vid tex revbenen. Tjejer ska inte ha få många tattoos, då blir det överdrivet. Men en text eller något annat litet är snyggt på tjejer!




vad tycks? :D

when I held ya

kollade på olika bilder, fyfan vad jag saknar sommaren så otroligt mycket. Vill bara att all snö ska bort och sen så tycker jag att solen borde komma fram. Alla dagar på stranden, sola och bada. Gå i shorts och linne, inte behöva ha på sig varma och tjocka kläder!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu