..

Har absolut inget att skriva just nu. Är helt tom på ord. På ett sett så är det skönt att skriva här i bloggen, lite som en öppen dagbok. Men det finns gränser enligt mig. Men det är inte lika kul när folk kommer med onödiga frågar. Är man på toppen men åker enda ner till botten så fort man ser en negativ kommentar. Inte för att jag tar åt mig eller något. Utan hur det känns. Du kan sjunka till botten fast du inte tar åt dig. En liten kommentar kan förstöra din dag, kanske din vecka. Men det kan också en fin kommentar. Som lyser upp ditt liv framöver. Men folk tänker inte sig för när dom uttalar sig. För dom har aldrig varit i den sitsen. Dom blir glada av att trycka ner folk. Det får dom att må mycket bättre. Som att gå fram till någon och säga " du är skit ful, gå och dö " eller " din hora, du skämmer ut dej ". Folk som får dom menningarna, vissa bryr sig inte, men vissa gör faktiskt. Jag är ingen psykolog och har aldrig varit med dom något sådant. Men jag läste en blogg som handlade om en tjej som blir nertryckt av människor runt omkring henne. I hennes blogg försöker hon berätta att ingen är perfekt, för du är fin som du är. Hon gick från botten till toppen, och det är mycket starkt! Folk tänker inte längre, dom får höra saker av andra och isället för att prata med personen det handlar om så fortsätter dom ryktet. Men folk ändrar ryktet hela tiden för att få uppmärksamhet. Och tillslut handlar det om helt annat. Precis som viskleken, den har dom flesta kört. Där börjar man med en menning eller ord och brukar oftast bli att menningen/ordet i ändrar sig helt. Vart man än går är det mobbning. Jag kommer ihåg en händelse som hände när jag var i dk med en kompis. Vi var på ett tivoli och hade sjukt kul, tills vi går förbi ett gäng killar som skriker elefant & BOMBOM åt min kompis då. Jag tänker direkt " det är synd om dessa killar, trycker ner andra för att må bättre ". Men iallafall så går vi förbi igen och dom fortsätter, jag går fram och frågar vad dom vill få fram genom sina ord. Dom var danskar så jag fattar inte vad dom menar. För när det gäller mina vänner, mina vänner är ett av det finaste jag har, jag är sjukt rädd om mina vänner, alla fina och omtänksamma. Jag vill inte att dom ska bli nertryckta. Och speciellt inte i min närvaro. Om alla bara tänkt efter istället.

Det blev endå ganska mycket, jag var tvungen att skriva av mig. Som sagt ingen är perfekt, men du är fin på ditt egna sett! Ändra aldrig dig för att någon tvingar dig.

tips!

Man kan vara olycklig kär på många olika sätt, några exempel: du gillar en kille/tjej men den känner inte samma för dig. Du gillar samma kön men vågar inte erkänna det. Du och din pojk/flickvän har varit tillsammans men nyligen gjort slut. Han/hon har någon annan. Du är kär i en äldre men det accepterar inte dina färäldrar. Din partner har varit otrogen. Ni gillar varandra men du är för blyg. Du har ett förhållande med en men ni bråkar nästan varje dag. Ni är kära i varandra men ni bor flera mil ifrån varandra och vet inte vad ni ska göra.

Olyckligt kär kan man vara på olika sätt, här kommer någora knep:

- Är det så att du gillar en som inte tänker samma om dig och att ni inte har varit tillsammans någon gång, då är det ingen ide att lägga ner tårar på den personen, om det inte varit någonting mellan er så vet du ju inte hur det känns, men är det så att du verkligen vill det, börja med att umgås som vänner och inte vara så på, utan glid framåt och prata och så, sen om det är menat så kommer den att falla för dig precis som du har gjort.

- Gillar du samma kön men inte vågar visa det, börja kanske lite med att kolla runt på internet, finns fler folk som är som du. du är inte udda eller någonting, du är som alla andra. Prata med din allra närmaste kompis i första hand, en du verkligen litar på som inte säger till någon om du tycker det är pinsamt. men tro mig, du kan hitta en som är precis som du!


- Om du och en kille/tjej gjort slut kan världens kännas som en ända stor undergång, vissa tjejer försöker ta sitt liv, vissa skadar sig själva och håller sig för sig själv, vissa är ute och festar och dricker. Men tro mig, det gör det bara sämre för dig själv. Den som gjort slut vet att du är ledsen, så du behöver inte skada dig själv för att må bättre, för det gör du inte. Utan var med de som står dig närmast, ha roligt tillsammans och glöm den du gillar eller fortsätt gilla den men vänta på den på ett bättre sätt, visa att du är stark och inte svag. VET att det är svårt, men den du gillar kommer tillbaka, eller gå gör den inte det..

- Att se den du tycker om vara tillsammans med någon annan kan vara något utav det jobbigaste! man själv vill ju vara den, inte att det ska vara någon annan, man blir svartsjuk och ledsen. Men visa att du är bättre än den, att du är något att ha! det är inte slut förens du ger upp. du har fortfarande en chans, men det är viktigt att du inte är tjatig och för på. men visa dig bara intresserad av den personen.

- Är du kär i en äldre så är det inte så mycket man kan göra? det ska inte spela någon roll tycker jag, kärlek är kärlek, ingen åldergräns. MEN, gillar inte dina föräldrar det, bjud hem honom och visa dina föräldrar vilken bra person du har träffat fast den är några år äldre. Ge inte upp någon du tycker om.

- Har din partner varit otrogen, så dumpa! att vara otrogen är lågt! Har man en tjej/kille så håller man sig till den och inte springer runt men andra. Spelar ingen roll om man är full eller inte, man ska ha förstånd till att man inte kan hålla på så. Är den du gillar otrogen så är den inget att ha, den ska göra jävligt mycket för att du ska ta tillbaka den, inte bara säga massa gulliga saker på sms osv, be strong!

- Om du gillar en som du vet känner samma, ta chansen, och vågar du inte det, låt någon kompis till dig prata med han/henne först då. Om ni gillar varandra är det ju såklart att ni ska försöka. En kompis kan såklart vara till bra hjälp.

- Om du har ett förhållande med en men att ni bråkar varje dag, sätt er ner och prata om det, fråga varandra om ni verkligen passar för varandra och förstå varandra vad ni faktiskt bråkar om, kan vara att ni missförstår varandra eller att det är svartsjuka inblandat. Men det är viktigt att ta upp det och inte låta det vara, man vill leva lyckliga tillsammans, right?

- Är det så att ni verkligen är super kära i varandra men bor flera mil/timmar ifrån varandra. Gör upp om det skulle funka eller ej, skulle ni klara av att sakna varandra så många dagar utan att se varandra? denna väntan. MEN är man kära så skulle man säkert klara av det, att ses varje helg, lov ovs.. men det är viktigt att ni pratar om det innan ni blir tillsammans.

kärlek är livet, kärlek gör barnet, kärlek gör du.


Before I Die


vi hörs, vi ses ( i dina drömmar )

Idag är det en rikigt pluggdag. Bara plugga massa spanska, för träningen är inställd. Tror jag ska ut och springa lite senare. Och jag har världens snällaste kusin som kanske ska köpa nya convers till mig nu när han är i USA. Nu ska jag kolla klart House. Ha det grymt bra!

fick bli en random bild!


<3


undra vem det är..

bra låt.

Hatar egentligen sånna låtar, men texten är sjukt bra och låten är helt ok. Jag lärde mig låten efter 5 minuter typ. När man kan låten blir den ännu bättre!


gäster osv..

Har haft gäster hela dagen lång och har inte orkat plugga. Vid 11 stack jag till kyrkan pga min konfa. Man måste samla poäng och allt. Men iallafall så har jag inte gjort så mycket. Första gången jag säger det, men det ska faktiskt bli skönt att gå till skolan imorgon. Efte har legat i sängen halvdöd och inte gjort ett skit, så är det skönt. Har säkert 40008387464 läxor som väntar på mig. Kommer bli sjuk av läxorna! Men ja, vi får väl se.
Längtar tills jag fyller år, för jag vill ha moppe nu nu nu nu!






broder och jag!

saknar sommaren



Systrar i jeans

Just nu ligger jag i soffan med mina syskon och kollar "Systrar i jeans". Dom sitter och proppar i sig godis, medans jag inte kan äta något. Imorgon ska vi ha gäster för min syster, så tror inte jag kommer uppdatera så mycket. Måste också plugga till spanskaprovet som jag har på onsdag. Och kan typ ingenting, menmen..
Ska kolla på filmen nu och försöka äta något godis!

That's my name!

Ligger och kollar repris från The Voice Sverige. Fyfan, vilken röst dom har! Men iallafall så blir det hemmakväll idag, för känner att min migrän kommer komma tillbaka IGEN..
Jag vet inte vad jag ska skriva om nu. Har så sjukt tråkigt och sitter och räknar dagarna till avicii och min födelsedag. Jag fyller år om 48 dagar, och avicii är om 19 dagar. Asså fyfan vad jag är taggad till allting.



sådär söt närbild, gulligt!

.


Zingo!

Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik. Min piercing är jätte bra och den har inte svullnat än. Nackdelen med piercingen är att jag knappt kan äta något. Så just nu sitter jag och dricker min zingo. Har försökt stoppa i mig något litet, men det går verkligen inte. Jag är rädd att jag ska bita p staven eller något som tar isönder mina tänder.


Trodde det var ett vanligt lipsyl, men tydligen hade den rosa färg, tur den var billig, för den åkte ner i soptunnan direkt!


Piercing

Just nu sitter jag i bilen, vi är utanför triangeln & ska gå in nu. Jag är sjukt nervös, har tid klockan halv 11, så om en kvart. Min sista julklapp av dom. Ganska sen, men bättre det än aldrig!


Nervös

Jag har nu snackat väldigt länge om att jag ska pierca min tunga. Och efter mycket gnall så har mina föräldrar äntligen bestämt och imorgo blir det av. Och min mamma berättar hur det kommer kännas och att min tunga kommer bli jätte stor. Men jag har velat ha piercing i tungan sen jag var 12. Och nu 3 år efter får jag det. Är sjukt nervös just nu. Men nu ska jag sova, ha det fett nice!

moves like jagger

Har nästan sovit bort hela dagen. Vaknar vid 3-4 tiden av att min pappa handlad mc mat. Sen efter det gick jag och somnade om igen och vaknade precis. Vid 9 på tv3 är det en bra tv serie. Minns inte vad den heter, haha! Nu sitter jag och lyssnar på spotify och fotar lite. Lite kul får man ha när man är sjuk. Vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte. Mår ju bättre, men endå inte. Jaja, jag får se vad som händer.


får ju bjuda på mig själv lite!


<3<3





Dag 08 – Ett ögonblick.

Igår innan jag skulle sova så la jag och tänkte på ett minne samt ögonblick när jag gick i 5an tror jag det var.  Jag har alltid varit sådan tjej som brunnit för sport, kvittar vilken. Jag är bra på det mesta inom sport. Och varje år hade vi idrottsdag på skolan. Man sprang 60m, höjdhopp, längdhopp, kasta kula och sen springa ett varv runt Bara. Sen när vi springer 60m, så på något konstigt sett trillar jag omkull och skrappar upp min vänstra axel. Och jag kan känna smärtan fortfarande. Har ett litet "R" kvar. Men jag tänkte då " shit, jag kommer ju aldrig kunna fortsätta" Och tänk er att ni längtat så mycket efter denna dagen, ni har haft pirr i magen. Jag tyckte jag var en förlorare. Sen tänkte jag " jag ska försöka, jag är stark och ska inte ge upp, jag måste nå mitt mål ". Jag fortsatte och jag vann över min smärta. Vi hade en prisutdelning 2 veckor efter. Jag visste att jag inte skulle få något pris eftersom jag blev skadad. Det slutade med att jag fick 5 priser, kast med kula, 60m, höjdhopp, längdhopp och "bara varvet". Jag kände mig stolt. Jag var den bästa av alla tjejer i 5an. Jag vann alla grenar soom vi hade. Idag är jag inte lika sportgalen, bara i fotbollen. Men jag kommer alltid vara min idrottslärares bästa elev. Och det känns sjukt bra att vara det!

Jag har en mapp med alla mina diplomer och annat från skolan. Ska leta reda på den och sedan lägg upp här på bloggen. Har nog fått minst 15 diplomer genom 0-5.

torsdag.

make gif

how to make a gif

vääärldens bästa låt!

Min pappa visade mig denna låt nyss, och jag fastnade direkt. Man vill bara dansa till den. Man blir så himla glad av den. Den tipsar jag grovt.


real madrid!

Ligger i min säng och sjukar mig som vanligt. Men senare ikväll spelar Barcelona - Real Madrid. Och hoppas verkligen Real Madrid vinner ikv. Då blir min kväll perfekt! Fast är sjukt sugen på choklad. Och ica stänger om 10 minuter, ångest! Men ska kolla klart min film. Och min frågestund förlänger jag. Jag orkar inte starta den idag. När jag blir frisk så sätter jag igång direkt.

bjuder på en bild från julafton.

& en från nyår.

söt, sjuk, osminkad chey!









bitch!


ANDAS!


Gothia Cup 2011!
























<3<3<3<3<3

you're beautiful

Dagen har varit ganska dryg, har bara legat i min säng och sjukat mig samtidigt som min bror fått slava mig hela dagen. Men min syster fyllde 7 år idag så vi hade gäster innan. Eftersom jag lovade en i mitt lag att blogga om avicii så måste jag det, haha! Men iallafall så ska jag dra dit med 4 tjejer från mitt lag. Sandra, Emma, Tåget (rebecca) och Mikaela. Och ni tänker säkert nu "Men hallå, det är 16+ du kommer inte in?". Jo det gör jag faktiskt. Och vi kommer slippa stå i kö, bara gå förbi alla. Nä men eftersom min pappa känner dom som äger det så slipper vi stå i kö, ganska härligt!
Sen tänkte jag på en sak. Kanske ska köra med en frågestund? Har endå haft bra statistik dom senaste dagarna, men vi får se. Isåfall kör jag en frågestund imorgon. Eller nä, jag börjar nog redan ikväll. Eller nej, vi kör imorgon.
Här kommer låten som jag drogar till hela tiden, sjukt fin låt!


Sängen

Just nu ligger jag i sängen & ser film. Har världens jobbigaste migrän & vill bara öppna mitt huvud & röra runt. Men iallafall så fyller min syster år imorgon, så det blir väl kalas & allt för henne, själv ska man träna som vanligt. Fick reda på att vi förmodligen ska till Tyskland med laget på träningsläger & i sommar ska vi till Danmark, kommer bli ganska mycket. Nu ska jag kolla snart filmen!


Bad girl

Har varit en väldigt dryg dag med bara avsnitt från Bad Girls Club hela dagen lång. Sen imorgon blir det skola och senare på kvällen blir det träning.
Min bror kom hem oskadd, men dom vet inte riktigt vad som hände med hans ben. Men han mår iallafall bra nu. Vilken lättnad!


Sjukvården här i Sverige!

Vill just nu bara berätta hur dålig sjukvård vi har här i sverige. Min bror fick väldigt ont i sitt knä, han kunde inte gå på sitt ena ben. Min mammma ringde ner vill vårdcentralen och dom sa att vi skulle åka in och kolla på det. Men min bror kunde inte gå till bilen, han bara skrek och kunde verklgen inte gå på det. Min mamma ringde "112" och blv sedan vidarekopplad till en sjuksköterska. Hon var så otrevlig och sa att dom inte kunde skicka någon ambulans för hon insåg inte att det var allvarligt nog. När min mamma snackade med denna sjuksköterska så svimmade min bror och blev vit i huvudet. Vi fick ingen kontakt med honom, så sa sjuksköterskan att dom skickr ambulans när det finns ledigt och sedan klickade. Min mammas vännina sa att min mamma skulle tagit hennes namn. Sjuksköterskan ringde igen för hon behövde vår adress, min mamma sa den och frågade sedan efter hennes namn, då klickar hon min mamma. Min mamma blev förbannad och liam svimmade igen. Min mamma ringde igen och fick samma sjuksköterska. Och hon blev klickad igen.
Klickar man någon som vill ha hjälp? Det är sjukt. Men en ambulans kom efter 45 minuter och dom är på sjukhuset nu. Men jag fattar inte hur man kan göra så. Det är skam, " jag anser inte att det är så allvarligt så jag kan inte skicka någon ambulans ".
Skicka en ambulans eller få med min mamma att göra, haha! Nu hoppas jag att min bror klarar sig och att det inte är så allvaligt.


pappa!

Min pappa heter Joakim. Han är 39 (1972) men jag tycker han ser yngre ut. Han är världens häftigaste pappa. Dom flesta vet vem min pappa är. Han har ganska många kontaker, inte för att skryta eller så...
Men han försöker få oss ungdomar här i bara att ha något att göra. Han fixar hit tivoli, ordnar disco osv. Men min pappa jobbar på radio och även som DJ. Han vill att jag ska bli DJ så varje dag sitter jag fraför våran discobänk och övar. Min pappa var även manager till Basshunter och tror dom flesta vet vem det är. Han har också varit manager till Frida, hon som sjunger tex " upp & hoppa ". Jag har träffat många artister genom min pappa och har även varit backstage på olika ställen. Jag och min pappa kan sitta och skämta om olika saker i timmar. Han och jag har samma humor. I utseende mässigt så är jag lik honom. Eller det tycker dom flesta, fast jag är lite snyggare. Min pappa har även varit med och sjungit på Sommarkrysset. Det tyckte jag var fett!

min pappa!

Min pappa heter Joakim. Han är 39 (1972) men jag tycker han ser yngre ut. Han är världens häftigaste pappa. Dom flesta vet vem min pappa är. Han har ganska många kontaker, inte för att skryta eller så...
Men han försöker få oss ungdomar här i bara att ha något att göra. Han fixar hit tivoli, ordnar disco osv. Men min pappa jobbar på radio och även som DJ. Han vill att jag ska bli DJ så varje dag sitter jag fraför våran discobänk och övar. Min pappa var även manager till Basshunter och tror dom flesta vet vem det är. Han har också varit manager till Frida, hon som sjunger tex " upp & hoppa ". Jag har träffat många artister genom min pappa och har även varit backstage på olika ställen. Jag och min pappa kan sitta och skämta om olika saker i timmar. Han och jag har samma humor. I utseende mässigt så är jag lik honom. Eller det tycker dom flesta, fast jag är lite snyggare. Min pappa har även varit med och sjungit på Sommarkrysset. Det tyckte jag var fett!




min mammi

Eftersom jag inte har annat att skriva om, kan jag skriva om mina föräldrar. Vet att jag redan skrivit om dom, men tänkte ta mamma för sig och pappa för sig. Jag är en sån person som inte skämms över mina föräldrar, jag rättare sagt kan går runt och berätta för alla hur underbara dom är osv, för dom flesta av mina kompisar diggar mina föräldrar, och det är sjukt nice! Mina kompisar kan också börja ragga på mina föräldrar, haha!
Men tänkte skriva om min mamma nu, efter det skiver jag om min pappa, men i 2 olika inlägg.


Min mamma heter Jennifer Jarny och är 35 år gammal (1976). Alltså var hon 20 när hon fick mig, skulle fylla 21. Min mamma är en väldigt speciell person, fast på ett bra sett! Hon är även väldigt galen av sig, och har lika jobbiga humörsväningar som mig. Hon är även den som alltid finns för mig och berättar saker som gör så jag mår bra. När jag gör fel så finns hon där och accepterar mig för den jag är. Min mamma är väldigt stark. Fast vår åldersskillnad är vi likadana. Vi är inte lika om tänker på utseendet. Hon är ganska brun av dig och svart/brunt hår, medans jag är ganska ljus av mig och blond. Men i beteendet är vi väldigt lika. Jag är även väldigt stolt över min mamma. Ibland kan hon vara snyggare än mig, haha! Och oftast tror folk att vi är syskon, men hallå jag är väl inte 36... Haha!
Jag bråkar sällan med min mamma, hon bäddar min säng, lagar mat till mig, handlar saker till mig, städar mitt rum, viker in mina kläder i min garderob osv, så därför är hon helt underbar. Min mamma får oftast bra kontakt med mina vänner också, och kan sitta och snacka med oss ibland och allt.
Jag vet inte vad jag mer ska berätta om henne, hon är helt underbar!


fredag

Alltid lika kul att man har runt 200 läsare fast man inte bloggat på 6 dagar, trodde ingen läste min blogg, haha! Men ni bygger inte lika stora berg i min statistik längre och det är sjukt soft. Men har ingen att blogga om just nu. Ligger i sängen och taggar till avicii, för den 16 ska jag till slagthuset och dansa loss till hans låtar med Matilda, så tagga satan vafan!

väääääääääääääääääärldens finaste!


Helg!

Nu är det äntligen helg, sjukt soft. Händer ingt speciellt ikväll, bara vara hemma och ta det lugnt, imorgon ska jag till trelleborg och senre på kvällen blir det nog bio med Liam. Vill att det ska vara den 20 idag, känner mig som en barnunge som sitter hemma och längtar, minns när det var 1 månad dit, fyfan vad det gått fort.
Har också världens största ångesten över fotbollen, om jag ska sluta eller inte. Men vi får väl se vad som händer!


torsdag



Idag har jag inte gjort något speciellt, fick nyss reda på att det är fredagen den 13 imorgon, och jag kommer fömodligen dö eller något, vi får se vad som händer, haha.
Hade diskussion med mina föräldrar innna angående min piercing, sen kommer min pappa med iden att tatuera mig, eftersom jag kan slå sönder mina tänder med piercing i tungan, men nej det ville absolut inte min kära mor, kanske får jag båda tattoo och piercing. Haha, men nä har faktiskt längtat efter denna kära piercingen nu, och tar den nästa vecka. Hade jag tagit den imorgon hade det säkert blivit fel och jag hade dött eller något. Men ska dra mig mot sängen nu, puss!

MUSIC!










1 år!

Idag har jag spelat i husie if i ett år, & ni tänker säkert " vilken tjej som har koll på sånt " men min kompis har nummer 9 & hon påminner alltid mig att vi började den 9 januari, tiden har gått sjukt snabbt, hoppas det kommer bli flera år tillsammans med dessa underbara tjejer. Men iallafall så börjar skolan imorgon och jag kommer säkert försona mig, haha!


Dag 12 – 5 sanningar om dig själv.

Orkar inte med dom andra, så tar olika istöllet och inte i ordning.

1. Jag ska pierca min tunga :)
2. Jag är arab (25%)
3. Jag är född 1997, tro det eller ej!
4. Jag spelar fotboll i Husieif!
5. Jag älskar att lära känna nytt folk!

futsal DM

Har nog aldrig varit med om en sämre domare, dömer för absolut ingeting. Men idag spelade mitt lag futsal DM. Så medans alla haft sovmorgon var jag tvungen att gå upp vid halv 7-7. Sjukt drygt. Men iallafall så fattade jag inte precis reglerna, cp regler. Men vi håller oss till normal fotboll och dom vanliga reglerna istället.
Har inget mer att skriva, ses!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu