Flyttar bloggen

Vill faktiskt testa lite på nattstad. Så i en vecka kommer jag blogga där. Blir det bra fortsätter jag. Fuckar allt sig kommer jag tillbaka. Min blogg heter : www.nattstad.se/aminajarny. Ni kommer även dit genom att klicka HÄR

Gud glömde mig!

Jag kan lova er att Gud "skapade" mig snabbare än snabbast & var säkert arg och gav med mig otur. För jag har alltid otur, i allt! Även fast det inte händer mig så drabbar det mig iallafall. Jag och min tjejkompis skulle till Staffanstorp för att käka på mc. Så när vi kommer in i Staffanstorp slutar hennes moped fungera. Och jag som varit hungrig hela dagen att jag fått huvudvärk och snäst av alla. Så vi får stanna så ringer hon till folk osv. Så vi ställer mopeden där och traskar till centrum. Typ 20 min därifrån, snacka om att det var sjukt jobbigt. Jag som inte rört mig på 2 månader typ.. Men vi kom iallafall hem till slut och jag fick mat. Men fyfan har nog aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Ska aldrig mer glömma äta frukost. Men iallafall så imorgon/idag åker jag till Halmstad. Inte börjat packa än, men gör det imorgon typ. Och imorgon/idag får vi gäster, så vi ska äta god mat och fira lite innan jag sticker. Självklart kommer jag blogga där uppe. Så ofta jag får tid. Men som sagt jag känner heller ingen där typ. Kanske 4-5 personer. Så kommer vara helt forever alone. Men får väl gå ut till stan och hitta en kompis att haffa, haha! Och juste, jag gillar egentligen inte Justin Bieber. Men asså jag sjöng en av hans nya låtar på avslutningen. Den "Be alright", tur så visste ingen då att det var han som skirivit den eftersom den kom ut dagen efter vår avslutning. Men hans nya album och låtar är faktiskt bra, lyssnar just nu på honom. Den låten som heter "Maria" som han skirivt till tjejen som påstod vara gravid med Jb är riktigt bra, över härlig!
Men ni får ha det fetast. ses!

Malmö

Nu snart drar jag till malmö med Julia, sen efter det sticker vi till Bara Badet och badar. Sen ikväll får vi se vad som händer. Igår var vi iallafall i Husie. Körde mest runt där. Men ni får ha det fetast!
eftersom jag bara har gamla bilder på denna data, så får det bli en bild den dk förra året.

Pude håla!

Hej där! Nu snart ska jag dra till Pude håla med några tjejkompisar. Kom nyss hem från vprdcentralen och så grymt glad. Jag har ingen halsfluss, jadå! igår somnade jag runt 7 på kvällen och tänkte att jag kunde vila lite, sen så vaknade jag igen 12 och var hur pigg som helst, så var typ uppe hela natten helt ensam, + att jag missade matchen igår, men hörde att Zlatans mål var snyggt! High five på det som min mamma brukar säga, haha! Åker till halmstad på fredag och firar midsommar där, vet inte hur länge jag stannar där. Vet inte vad jag mer ska skriva, ska leta reda på mina badkläder sen kör jag till pude med min snygga moped, ha det!
bild sen nyår!

New in!

Precis kommit hem från Burlöv Center. Fick med mig kläder och sen massa små saker.
Har inte fler bilder på det andra, men det är olika saker. Som tex smink, smycke sen underkläder :)

sommarlov!

jag har sommarlov, eller har haft det nu sen i fredags. Har bara inte orkat blogga. Dom senaste dagarna har jag varit runt i malmö med min moped, eftersom mitt sommarkort komme imorgon, då blir det mycket skånetrip! Imorgon ska jag till stan med några tjejkompisar. Över härligt att vakna runt 1 varje dag, sen bara ta det lugnt. Och mina betyg kunde såklart vara bättre, menmen.. Höjt mig i ganska många ämnen, så det känns bra. Fast mitt mål är såklart att få 280. Får väl kämpa, hihi! Nu ska jag sova, godnatt!

.

Bilden ville inte komma upp innan, såhär är en bild på min Mormor & Morfar. Kommer även en bild från igår!


Mormor & morfar

På min vägg framför min säng har jag en massa bilder från när jag var liten, ganska många, så kollade jag där idag & hittade en bild på min mormor & morfar. Min morfar har jag aldrig träffat, han dog redan när min mamma var 10 år gammal. Men min mormor gick bort för bara 1333 dagar sen, alltså 2008 gick hon bort. På något sett så blir jag tårögd varje gång någon nämner ordet "mormor" eftersom min mormor stod mig så extremt nära. Hon var min bästavän. Önska att jag fick träffa min morfar. Få krama honom & höra hans röst. Min morfar kommer ifrån Jordanien. Som sagt även fast jag aldrig träffat honom så betyder han ändå något för mig. Jag vet att han finns här hos oss, skyddar oss genom allt. Och detta är jag 110% säker på, för det ge ett medium sagt. Att känns faktiskt bra, för när min mamma var hos en medium så berättade hon för min mamma att min mormor lever i vårt hus i ett grönt rum, & jag är den enda som har grönt, jag känner mig trygg när jag ska sova. Shit, vilket långt inlägg. Eller kanske bara för jag bloggar från min lur det ser långt ut. Nu ska jag sova, gör en kvällsbön innan jag lägger mig, 2 dagar utan sömn, godnatt!


Polis

Efter ett prat med vår studievägledare kom jag fram till vad jag vill bli. Jag vill bli polis. Det är ganska roligt för aldrig trodde jag att jag skulle vilja bli det. Hon tipsade även bra skolor som man kan gå då. Får som sagt mina betyg på fredag, sen får jag se hur jag gör. Men polis ska jag bli, någon jag redan bestämt. Hata mig om du/ni vill. Men jag bryr mig inte, yes! Nu efter min bror tjatat sönder så kollar vi fotboll, och håller egentligen på Spanien och Portugal, men eftersom tyskland är bra så får jag väll kolla lite. Och juste, idag skulle jag byta namn, det blev Amin. Vi hade spex i skolan, killarna blev tjejer och tvärtom. Skulle vara snobben Amin som bröt. Gick väl sådär med zigenar mustasch!

Tisdag!

Tisdag och haft en kanon dag. Skolan var soft, vi gjorde inte så mycket. Tog det mest lugnt. Efter skolan var det match, vi vann med 1-0. Även sista seriematchen, härlig seger. Är super taggad inför fredag. Då jag har avslutning. Självklart ska lilla jag gå upp på scenen och sjunga... Har försökt nu jättte länge att slippa det, men går inte. Våran musiklärare är bestämd, haha. Men det jag ser mest fram emot är mina betyg. Vet att jag höjt mig i dom flesta ämnena. Så känns sjukt nice. Måste gå ut med 280+. Mitt mål. Bara typ 60-50 poäng kvar, haha. Men ska förfan satsa i 9an och få A i alla ämnen! Och imorgon bytar jag namn förresten, över nice! Tror det kommer komma många bilder imorgon, för imorgon har töserna och pågarna i min klass, eller inte alla men några gjort ett bus. tänker inte berätta, ni får se imogon på bilderna, ses!
bjuder på denna otroligt gamla bild!

Jag & kusin


JAG LEVEr

Ville bara säga hej och att jag lever!
Var sjuk hela förra veckan, & helgen innan så var jag i Halmstad hos mina kusiner. Hade jätte trevligt! Besökte äventyrslandet i halmstad eftersom min mammas kompis barn skulle sjunga & efter honom skulle Sean Banan. Fyfan vad han är grym live. Längtar tills han kommer till Malmö, mest av en anledning, men inget jag tänker berätta varför.. Men iallafall så har väl inte så mycket på sistonde. Slutar skolan på fredag. På torsdag ska jag till min bästavän sen vidare till fest. Lördag blir att spendera i Malmö då jag ska kolla match på dagen. Inget annat, nix. Ska snart dra till träningen. Ni får ha det bäst, puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu