Piercing i näsan

Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska sola färdigt. Var innan på trianglen och piercade näsan. Så jävla ont men så jävla snyggt blev det. Sen efter det åt vi på mc. Sen stack vi och köpte en jacka till mig, rosa,svart jacka. Skulle också köpta AirMax men fanns inte min strl. Och sen ikväll ska jag träffa hanna, martina & 3 från mitt lag, bild kommer senare på min piercing. Är så jävla nöjd! Har alltid tyckt att det är fult med piercing i näsan, men nu har jag de själv & tycker det är skit snyggt! PEACE!

i skolan

Just nu sitter jag i skolan och ska snart ha engelska. Efter skolan sen ska jag åka in till stan med pappi och pierca min näsa. Längtar sjukt jmycket. Och sen efter det ska jag träffa folk från mitt lag sen ikväll ska vi till öp. Sen imorgon har jag match. Och det är sista matchen i serien så hoppas vi vinner. Men nu ska jag kolla min facebook, ha det nice!

<3


Torsdag

Idag så var jag tvungen att vakna tjugo öve 6, för bussen gick kvart över 7. Sen när jag kom till skolan så tog jag fram matte boken, för hade tydligen prov. Men povet gick ganska bra endå. Är man smart och behöver aldig plugga, så är man. Men sen efter skolan drog jag till stan med jannica, jag köpte 4 öronhängen sen 3 iphone skal. Orkar inte ta bild på det. Men köpte ett sjukt real madrid skal. Nu sitter jag & kollar MFF. Hoppas dom vinner ikväll, puss!

sköölan

Tjena!
Just nu sitter jag i datarummet med Pontus. Vi har snart SO, bajs. Senare blir det konfa eller lindängen, får se vad jag väljer. Men börjar nu, pussen!

..


To young to die
to old to cry
to much in love
to say goodbye.


musiiiiiiik ( min smak av musik )





tisdag

Kom nyss hem från skolan. Väntar på att pappa ska komma hem, sen ikväll har jag träning. Sen händer inget speciellt. Jag skulle lägga in låtar igår, men min dator dog, så det sket dig. Kanske gör det senare ikväll. Men nu ska jag fortsätta stada, puss



Skolan

Nu är jag i skolan och kollar när dom i min klass har idrott. Dom är jätte gulliga, puss

måndag

Idag hade jag hälsodag i skolan som jag sa innan, det var ganska soft. Det värvet man skulle springa gick också ganska bra, sprang hela. Sen efter skolan stack jag till lindängen och var där till 8. Sen när jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, kollat lite på det okända och nu bloggar jag. Är ritkigt trött så snart ska jag nog dejta kudden. Imorgon är det träning och sen på onsdag ska jag först på konfimation sen ska jag till lindängen & sova där antagligen. Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik. I nästa inlägg kommer jag lägga ut top 5 låtar som jag lyssnar på hela tiden. Det är min smak av musik. Så vänta och kolla igen snart, för då kommer ni få se min musiksmak!
lite söt endå.

lindängen!

Just nu sitter jag i lindängen med min moster, min kusin, min mamma & min bror. Kom hit vid 2 tiden. Snart ska min kusin på träning sen ska vi äta kebab, yes!
ses :D

wordfued

Just nu sitter jag och spelar wordfued med olika folk. Leder typ över dom flesta med 100-200 poäng mer. Men dom åker ju på storstryk!
Jag har haft min blogg i 2 dagar och har redan 103 unika läsare. Så det går ganska bra. Kanske för att jag är aktiv på min blogg och uppdaterar 24/7. Om någon vecka kommer jag säkert tröttna som vanligt..
Men ska snart gå och lägga mig för har knappt sovit inatt, PEACE!

min design & header

Får damp just nu. Min design & header är helt konstig. Hos mig ser jag bara min gamla design & header. Och sen när jag tar min andra data så ser jag min nya. Undra vilken design jag egentligen har. Tycker endå det är konstigt att jag ser mina förra design som ja hade på min förra blogg. Har ju tagit bort den & gjort om hela min blogg. Så kommer den gamla upp, konstigt?

mff - aik

Just nu sitter jag vid min pappas data & följer MFF - AIK. Hoppas verkligen att MFF vinner, men endå inte. Vinner MFF så kommer HIF få guldet, och vinner AIK så har AIK chans att också vinna guldet. Men just nu bryr jag mig inte om HIF. Bara vi kommer på fjärdeplats och spelar i europa nästa år, så är det helt okej! För nästa år tar vi (MFF) guldet. Vi fick vila upp oss lite detta året. Ser att MFF har haft många bar chanser, som nyss träffade mathias i ribban, surt!
Men ni kommer också få läsa mycket om MFF i min blogg.Eftersom jag är ett stort MFF-fan. Men nu ska jag fortsätta läsa om MFF och vad som händer i matchen. Kommer väl komma något inlägg när MFF gör mål. Håll koll om ni inte ser matchen! :D

amina jarny


<3

Söndag

Dagen har verkligen varit den värsta dagen ever. Har typ sovit 2 timmar inatt & mår jätte illa. Men skulle ju till kyrkan som jag sa igår. Men det blev inget för jag hann inte. Men kollade min brors match. Dom mötte Vellinge IF & vann med 4-2, min bror gjorde riktigt många bra räddningar. Men just nu kollar jag "familjen kardashian". Men jag bloggar senare & lägger in lite bilder när jag får tillgång till en data istället. Bloggar just nu från min lur, puss!

Bloggning från min ipad

Just nu sitter jag & kollar Jersey shore 4. Fast det avsnittet har jag redan sett, men finns inget annat att kolla på. Imorgon ska jag först kolla på min brors match, & efter det ska jag till kyrkan med Hanna. Sån jävla gudstjänst man måste gå på minst 16 gånger typ. Har aldrig varit där förut sånfår se hur det är. Det enda jag vet är att det är sjukt tråkigt. :)

DÅ KÖR VI IGÅNG IGEN! :D

Som sagt, hette min förra blogg exakt likadant som denna. Men jag tog bort allt & sen ångrade jag mig. Så allt försvann ju. Men startade en ny blogg med samma namn. Och jag suger på design så tog jag gratis design sålänge. Men den är ju inte helt ful, tyckte denna desgin var sjukt snygg faktiskt! Men iallafall så välkommen hit!
Jag tänker inte tråka ut er, ni kommer få läsa om mig, mina intresse, tips & skitsnack!
Nu ska jag fortsätta med min blogg,
Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu